Felicitări pentru mame!

Viața parohiei Martie 9, 2015

Ziua de 8 Martie, am dorit să fie specială pentru mame, și să nu treacă neobservată. Mama este cea care se jertfește până la moarte pentru copilașii ei și face tot ce-i stă în putință să-i ajute să crească frumos și cu frică de Dumnezeu. ”Dați-mi o generație de mame bune creștine și voi schimba fața lumii ” Sfântul Ioan Gură de Aur.

Astfel că în data de 7 Martie ne-am adunat, în număr mai mare, pentru a confecționa ceva special pentru mame. S-a muncit din greu, iar ”roadele” nu au încetat să apară. Cu ajutorul lui Dumnezeu s-au făcut 35-38 de felicitări.
Mamele, pe lângă faptul că au primit felicitări au avut parte și de un spectacol din partea copiilor sub îndrumarea cadrelor didactice (Săvuc Dorel - învățător, Iosub Maricica- învățătoare, Moraru Maricica- educatoare).
Ne-am bucurat să vedem că tinerii și copiii  au venit în număr mai mare la acțiunile desfășurate. Le mulțumim pentru dragostea, jertfa și implicarea de care au dat dovadă în realizarea felicitărilor pentru mămici.
 
De asemeni dorim și noi un călduros ”La mulți ani!” tuturor mamelor și venim și cu un îndemn, să nu așteptați doar ziua de 8 Martie pentru a oferi o floare, un mic cadou, un gest sau prezența dumneavoastră mamei ci cât mai des arătați-i că o prețuiți.